Talven crosstraining 2021

Harjoittele tehokkaasti ja monipuolisesti valmentajan ohjauksessa. Crosstraining tunneilla opit tekniikat levytanko- kahvakuula- ja kehonpainoliikkeisiin ja harjoitellaan niiden avulla tehokkaasti voima-, kestävyys- ja liikkuvuus ominaisuuksia. Jokainen harjoituskerta on erilainen ja tunnit etenevät loogisesti ja nousujohtoisesti siitä mihin edelliskerralla on jääty. Crosstraining tunnit soveltuvat kaikille lähtötasosta riippumatta, olet sitten vasta-alkaja tai jo kokenut konkari saat treeneistä varmasti yhtä paljon irti. Kaikki treenit voidaan skaalata sopivaksi jokaisen tasolle ja näin kaikki saavat itselleen sopivan vasteen harjoituksesta.

Nyt treenataan kahdessa ryhmässä, jotka ovat peräkkäin, jotta pystytään pitämään ryhmäkoko riittävän pienenä ja turvallisena sekä kaikki halukkaat saadaan mahtumaan mukaan. Ryhmää ei voi vaihtaa kesken kauden vaan ilmoittautuessa on valittava kumpaan kellon aikaan tulet treeneissä käymään.

Harjoitukset ovat kerran viikossa keskiviikkoisin 13.1-17.3.2021 klo 17-18 ja klo 18-19 Malm Areenalla Kangasalla. Treenikertoja siis yhteensä 10kpl.

Hinnasto: 

115€ ilmoittautumalla 13.12.-20. mennessä.

140€ ilmoittautumalla 14.12.-20. tai myöhemmin.

(Hinnat sisältää avainlätkän ja salimaksut yhteisten treenikertojen osalta)

Treeneistä vastaa Ville Siukkola

Edit 18.1.
- Koronarajoitukset siirtävät treenien aloitusta vähintään viikolle 6.
- Klo 18-19 ryhmä on täynnä. Klo 17-18 ryhmässä muutamia paikkoja vapaana