Talven 2019 Crosstraining ryhmä

Haluatko parempaan kuntoon? Enemmän voimaa? Paremman liikkuvuuden? Lisää kestävyyttä? Oikeat tekniikat? Kesäksi kuntoon?

Jos vastasit yhteenkään kyllä niin sitten tämä ryhmä on just sulle!

Crosstraining

Harjoittelet tehokkaasti ja monipuolisesti valmentajan ohjauksessa. Crossraining ryhmässä opit ja vahvistat tekniikoita levytanko- kahvakuula- ja kehonpainoliikkeisiin sekä harjoittelemme niiden avulla tehokkaasti voima-, kestävyys- ja liikkuvuus ominaisuuksia koko vartaloa rasittaen. Jokainen harjoituskerta on erilainen ja tunnit etenevät loogisesti sekä nousujohtoisesti siitä mihin edelliskerralla on jääty. Crosstraining ryhmä soveltuu kaikille lähtötasosta riippumatta, olet sitten vasta-alkaja tai jo kokenut konkari saat treeneistä varmasti yhtä paljon irti. Treenit soveltuvat erinomaisesti oheisharjoitukseksi myös muiden lajien aktiiviharrastajille, täällä kehität mm. voimatasojasi ja parannat varsinaisen lajisi taloudellisuutta. Kaikki liikkeet voidaan skaalata sopivaksi jokaisen tasolle ja näin kaikki saavat itselleen sopivan vasteen harjoituksesta.

Harjoitukset ovat keskiviikkoisin 9.1.-17.4. klo 17.30-18.30 Malm Areenalla Kangasalla, yhteisiä harjoituskertoja kertyy yhteensä siis 15kpl.
Hinnasto:
170€/hlö (ilmoittautumalla 12.12 mennessä)
200€/hlö (ilmoittautumalla 13.12 tai myöhemmin)

(hinnat sisältää avainlätkän ja sisäänpääsymaksut keskiviikon treeneihin)

Treeneistä vastaa Ville Siukkola

 

Ilmoittautuminen on auki! Paikkoja on rajoitetusti, 18 ensimmäistä pääsee mukaan, nopeat syö hitaat!

ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ

 

Talven 2019 Crosstraining facebook tapahtumasivulta löydät viimeisimmät päivitykset ja ajankohtaisimmat tiedotteet.