Kesä Bootcampit 2018

KESÄSSÄ KUNTOON!

Jo neljättä vuotta järjestettävät Bootcampit tulee taas tänäkin kesänä! Sadat tyytyväiset osallistujat aiemmilta vuosilta eivät voi olla väärässä. Viime vuosina huippu suosion saaneet Pyynikki ja Kangasala Bootcamp ovat luonnollisesti mukana, vielä entistäkin parempana. Tänä kesänä tapahtumat laajenevat myös Hervantaan ja Nokialle, kaikkiaan kesä- ja heinäkuun aikana on siis tarjolla 68 treenikertaa!
Tule mukaan huippuun treeniporukkaan koko kesäksi tai esimerkiksi lomasi ajaksi. Huippuvalmennuksessa ja pilke silmäkulmassa saavutat tulokset joista olet aiempina kesinä haaveillut.

Kesän 2017 Bootcampit

Klikkaamalla kuvaa pääset fiilistelemään viime kesän meininkiä videon merkeissä

Mitä bootcamp sitten sisältää?

Polta rasvaa, lisää voimaa ja kestävyyttä sekä paranna liikkuvuutta. Nauti harjoittelusta huippuporukassa ammattitaitoisten valmentajien ohjauksessa.  Lihaskuntoharjoittelua kehonpainoa ja välineistön hyväksi käyttäen, rasvanpolttotreenejä, liikkuvuusharjoittelua, porras- ja mäkitreenejä, ketteryys- ja koordinaatioharjoituksia, treeniohjelman kesän ajaksi sekä tietenkin aktiivista yhdessäoloa Suomen kesästä nauttien. 🙂

Bootcampit soveltuvat kaikille kuntotasosta riippumatta. Kaikki harjoitukset voi tehdä oman kuntonsa mukaan ja kaikkiin harjoituksiin löytyy jokaiselle sopivan haastava variaatio. Mukaan tarvitset vain keliin sopivat ulkoliikuntavarusteet, juomista ja reippaan mielen.Treenikerrat ovat jaettu neljään aiheeseen: Hiit, crosstraining, porras-/mäkitreeni ja kehonpainoharjoittelu. Sama aihe siis toistuu useamman kerran, mutta silti kesän jokainen treenikerta on erilainen.

Treenit kestävät koko kesä ja heinäkuun. Valittavanasi on osallistua kullekin Bootcampille joko koko kesäksi (17krt) tai puolikkaan kesän (8krt) ajaksi. Ostamasi treenikerrat voit käyttää haluamassasi rytmissä kesän aikana. Treenikertoja ei voi käyttää ristiin eri bootcampien välillä.

Treenit kesä- ja heinäkuun kaksi kertaa viikossa jokaisessa paikassa erikseen.

PYYNIKKI BOOTCAMP: 5.6.-31.7. Rosendahlin rannassa, tiistaisin klo 17.30 ja torstaisin klo 19.30
KANGASALA BOOTCAMP: 5.6.-31.7. Liutun Rannassa /Kirkkoharjulla, tiistaisin klo 19.30 ja torstaisin klo 17.30
NOKIA BOOTCAMP: 4.6.-30.7. Penttilänpellolla /Mustavuoressa, maanantaisin klo 17.30 ja keskiviikkoisin klo 19.30
HERVANTA BOOTCAMP: 4.6.-30.7. Suolijärven rannassa, maanantaisin klo 19.30 ja keskiviikkoisin klo 17.30

Hinnasto:

Early bird hinta, 30.4 asti

Normaali hinta, 1.5 alkaen

Koko Kesä (17krt)

169 €

199 €

Puolikas kesä (8krt)

109 €

139 €

Kangasala Bootcampille tuomme lapsiparkki mahdollisuuden koko kesän treenien ajaksi. Lapsiparkki on aktiivinen liikuntakerho ja tarkoitettu 4-8v lapsille. Hinta 70€/lapsi/17krt tai 45€/lapsi/8krt. Paikalla on siis aina ammattitaitoinen henkilö katsomassa lasten perään.

Maksuvälineenä käy myös SMARTUM-,TYKY-, VIRIKESETELIT, E-PASSI ja EAZYBREAK!

Treeneistä vastaavat monipuoliset liikunta-alan ammattilaiset Lauri Airu, Ville Siukkola ja Aku Borenius.

ILMOITTAUTUMINEN

Tervetuloa mukaan bootcampeille! Mukaan voi ilmoittautua aina kesäkuun loppuun asti.

 

Kesän Bootcampien ilmaiset demotreenit:

Pyynikki 7.5. klo18

Hervanta 17.5. klo 17.30

Nokia 17.5. klo 19.30