Treenivälineet vuokralle ja treeniohjelmat kotitreeneihin.

Tämä poikkeustilanne tuo varmasti monelle tarpeen kehittää korvaavia treenimuotoja totuttujen tilalle. Koti ja ulko-ilma ovat varmasti parhaat treenipaikat vallitsevassa tilanteessa. Samalla kotoa löytyvien treenivälineiden tarve korostuu, mutta et ehkä haluaisi ostaa niitä omaksi. Tarjoan treenivälineitä vuokralle koska sattuneesta syystä itselläni ei tässä tilanteessa ole kaikille niille käyttöä. Listan välineistä löydät alta. Tarvittaessa teen sinulle myös treeniohjelman vuokraamiasi välineitä käyttäen, pientä korvausta vastaan.

Tue tuttua ja pientä

Ostetaan siis kukat kukkakaupasta, leipä paikallisesta leipomosta, elintarvikkeet kotimaiselta pientuottajalta, käydään hieronnassa yksinyrittäjällä. Jos vain mahdollista niin maksetaan tuotteesta ja palvelusta mielummin muutama euro enemmän ja tuetaan kivijalkaliikkeitä ja pienyrittäjiä. Ja tärkeintä että vaikka korona ajaa meidät koteihimme, niin ei lopeteta kuluttamista täysin. Näin aion myös itse toimia, koska ilmaisella palvelulla ei makseta kenenkään palkkoja eikä se tuo ruokaa kenenkään pöytään.

Kuten edellä mainittu niin esimerkiksi treenipaikkojen sulkeutuminen tuo tarpeen mukautua treenaamaan vaikkapa kotona, omalla pihalla tai läheisessä puistossa. Se luo tarpeen liikuntapalveluille näihin olosuhteisiin. Tässä tilanteessa tarjoan liikuntapalveluita hallituksen linjausten mahdollistamissa rajoissa, yksilövalmennukset ja treeni- ja ravinto-ohjelmat onnistuvat ongelmitta. Mikäli kaipaat tälle puolelle ideoita ja tukea, niin kysy lisää ja suunnitellaan vaikkapa juuri sulle sopiva treeniohjelma tähän tilanteeseen.