Syksyn treeniryhmät -21

Syksyn treeniryhmät Malm areenalla tulevat pyörimään seuraavalla aikataululla:
Ke 4.8.-6.10. klo 17-18 Crosstraining
Ke 4.8.-6.10. klo 18-19 Crosstraining
Ke 13.10.-15.12. klo 17-18 Crosstraining
Ke 13.10.-15.12. klo 18-19 Juoksijan voimatreenit

Jokaiseen ryhmään mahtuu maksimissaan 15 osallistujaa.

Crosstraining: Harjoittele tehokkaasti ja monipuolisesti valmentajan ohjauksessa. Crosstraining tunneilla opit tekniikat levytanko- kahvakuula- ja kehonpainoliikkeisiin ja harjoitellaan niiden avulla tehokkaasti voima-, kestävyys- ja liikkuvuus ominaisuuksia. Jokainen harjoituskerta on erilainen ja tunnit etenevät loogisesti ja nousujohtoisesti siitä mihin edelliskerralla on jääty. Crosstraining tunnit soveltuvat kaikille lähtötasosta riippumatta. Kaikki treenit voidaan skaalata sopivaksi jokaisen tasolle ja näin kaikki saavat itselleen sopivan vasteen harjoituksesta.

Juoksijan voimaharjoittelu: Juoksukauden lopulla on juoksijalle hyvä hetki kehittää voimatasoja. Riittävillä voimatasoilla juoksusta saadaan taloudellisempaa, tehokkaampaa ja pystytään vähentämään vammariskiä. Kymmenen viikkoa keskitytään juoksussa olennaisten voimaominaisuuksien parantamiseen. Pääpaino on alaraajoissa, lantiossa ja keskivartalossa, toki ylävartaloakaan ei tyystin unohdeta. Treenit soveltuvat mainiosti myös ei juoksijoille. Saat lisäksi ohjeet myös 1-2 omatoimiseen voimatreeniin /vko. Ponnista seuraavaan juoksukauteen ihan uudelta tasolta!

Hinnasto:
140€ (sisältää kulkukortin ja salimaksun yhteisten treenien osalta)
1.9. mennessä ilmoittautumalla 115€

Liikuntaetuudet käyvät myös maksuvälineenä.

Ryhmien treenipaikkana Malm areena, Kangasalla.


Myös Syksy Bootcamp treenit pyörii syksyllä, 7.9. alkaen. Bootcamp treenit ovat aina ulkona, treenit sisältävät mm. porrastreenejä, crosstrainingia sekä keskivartalo treeniä. Ilmoittauminen Bootcampille on käynyt vilkkaana. Ilmoittaudu ajoissa ja hyödynnä edullisemmat hintaportaat.

Tervetuloa mukaan treeniryhmiin!

-Ville-