Syksyn 2023 Treeniryhmät

Crosstrainingiä, voimareeniä juoksijoille ja porratreeniä, valitse omasi tai ilmoittaudu mukaan vaikka kaikkiin ryhmiin!

Ke 6.9.-25.10.2023
klo 17-18 Crosstraining
klo 18-19 Crosstraining
Paikkana Malm areena

Hinnasto:
9.8. mennessä ilmoittautumalla 100€
10.8 alkaen 115€
Hinnat sisältävät kulkukortin ja salimaksun yhteisten treenien osalta
Liikuntaetuudet käyvät myös maksuvälineenä.

Ke 1.11.-20.12.2023
klo 17-18 Crosstraining
klo 18-19 Voimatreeni juoksijoille
Paikkana Malm areena

Hinnasto:
13.9 mennessä ilmoittautumalla 100€
14.9 alkaen 115€
Hinnat sisältävät kulkukortin ja salimaksun yhteisten treenien osalta
Liikuntaetuudet käyvät myös maksuvälineenä.

To 5.10.-26.10.2023
klo 17-18 Porrastreenit
Paikkana Sorolan portaat

Hinnasto:
31.8 mennessä ilmoittautumalla 4x kortti 40€
1.9. alkaen 4x kortti 50€
Kertamaksu 20€
Liikuntaetuudet käyvät myös maksuvälineenä.

Crosstraining: Harjoittele tehokkaasti ja monipuolisesti valmentajan ohjauksessa. Crosstraining tunneilla opit tekniikat levytanko- kahvakuula- ja kehonpainoliikkeisiin ja harjoitellaan niiden avulla tehokkaasti voima-, kestävyys- ja liikkuvuus ominaisuuksia. Jokainen harjoituskerta on erilainen ja tunnit etenevät loogisesti ja nousujohtoisesti siitä mihin edelliskerralla on jääty. Crosstraining tunnit soveltuvat kaikille lähtötasosta riippumatta. Kaikki treenit voidaan skaalata sopivaksi jokaisen tasolle ja näin kaikki saavat itselleen sopivan vasteen harjoituksesta.

Juoksijan voimaharjoittelu: Juoksukauden lopulla on juoksijalle hyvä hetki kehittää voimatasoja. Riittävillä voimatasoilla juoksusta saadaan taloudellisempaa, tehokkaampaa ja pystytään vähentämään vammariskiä. Kahdeksan viikkoa keskitytään juoksussa olennaisten voimaominaisuuksien parantamiseen. Pääpaino on alaraajoissa, lantiossa ja keskivartalossa, toki ylävartaloakaan ei tyystin unohdeta. Treenit soveltuvat mainiosti myös ei juoksijoille. Ponnista seuraavaan juoksukauteen ihan uudelta tasolta!

Ryhmien treenipaikkana Malm areena, Kangasalla.

Porrastreenit: Treeneissä kehitetään monipuolisesti kestävyyttä ja lihaskuntoa, jokainen tekee treenit omalla tasollaan ja sen takia ne soveltuvat siis oikeastaan kaiken tasoisille liikkujille. Lokakuun torstait pyhitetään portaille, voit tulla kaikille neljälle kerralle tai vaikka vain yhteen.