SYKSY BOOTCAMP

#SYKSYNKUNTOKUURI

Tervetuloa mukaan syksyn Bootcampille. Valitse haluamasi treenipaketti. 

Voit osallistua treeneihin haluamallasi rytmillä syksyn aikana. Voit siis käydä bootcampilla eri treenipaikkojen välillä oman aikataulusi mukaan, riittää kun saavut vain ajoissa paikalle. Treenikertoja on syksyn aikana yhteensä 24 kappaletta. Treenit ovat aina skaalattavissa eri tasoisille osallistujille – kukaan ei jää jalkoihin. Kaikki pystyvät tekemään treeneissä oman parhaansa mukaan ja saavat itsensä ylittämisen kokemuksia ilman epäonnistumisen pelkoa – tämä on meille tärkeää.

Syksyn 2020 treeniteemoja on kolme kappaletta ja ne vaihtuvat viikoittain. Treeniaiheet ovat crosstraining, porras- ja mäkijuoksu sekä  @ss & Core (@ss & Core = pakaran ja keskivartalon alueen monipuolinen treeni). Treenit ovat tunnin mittaisia ja sisältävät alkulämmittelyn, varsinaisen treeniosuuden sekä loppujäähdyttelyn. Bootcampille osallistuaksesi tarvitset vain normaalit kelin mukaiset ulkoliikuntavarusteet. Kaikki treenivälineistö tulee järjestäjän puolesta. 

Treenipaikkoina toimivat aiempien vuosien tapaan Rosendahlin ranta Pyynikillä, Liutun ranta, Kangasalla ja Suolijärven ranta Hervannassa. Poikkeuksina porras-/mäkitreenit , jotka Kangasalla pidetään Kyötikkälässä ja Hervannassa Hervannan laskettelurinteillä.

Tervetuloa mukaan satojen tyytyväisten Bootcamp-asiakkaiden joukkoon!

Syksyn 2020 treeniaikataulut:   7.9. – 29.10.2020:

  • Maanantaisin klo 17:00/18:30 Kangasala ja klo 17.00/ 18:30 Hervanta (treeniajat siis vaihtelevat vuoroviikoin)
  • Torstaisin klo 18 Pyynikki
NAUTI RAIKKAASTA SYKSYSTÄ ULKONA HUIPPUTREENEISSÄ