Polkujuoksukoulu alkaa, ilmoittaudu nyt!

Kun asvaltti ei riitä…

Polkujuoksukoulu 2015

Polkujuokukoulu alkaa 9.4, ilmoittaudu nyt!

Ville Siukkola Training järjestää yhteistyössä Inov-8 Tampere Trail cupin kanssa polkujuoksukoulun. Polkujuoksukoulu alkaa torstaina 9.4 ja kestää kahdeksan viikkoa eteenpäin, aina toukokuun loppuun asti. Polkujuoksukoulussa pääset tutustumaan tähän trendikkääseen lajiin ja sen saloihin, saat lisäpotkua sen harrastamiseen sekä parannat myös kuntoasi yhteistreenien ja treeniohjelman avulla. Yhteistreenit ovat kerran viikossa Kauppi-Niihaman poluilla ja treenien lisäksi juoksukoulu sisältää myös treeniohjelmat omatoimisia treenejä varten. Juoksukoulu tukee loistavasti osallistumista Inov-8 Tampere Trail-cupiin ja treeniohjelmat myös suunnitellaan tähtäämään cupin osakilpailuihin. Osallistuminen cupiin ja sen osakilpailuihin on vapaaehtoista (eivät sisälly juoksukoulun hintaan).

Juoksukoulu soveltuu parhaiten kuntoilijoille joilla aikaisempaa juoksukokemusta, mutta myös aloitteleville ja kokeneemmille juoksijoille. Yhteiset harjoitukset ovat suunniteltu niin että jokainen voi suorittaa ne omalla tasollaan, eli jokaiselle löytyy haastetta ja opeteltavaa kunto- ja taitotasosta riippumatta.

 

Juoksukoulun aikataulut ja sisältö:

  • Yhteistreenit kerran viikossa
    • torstaisin 9.4-28.5 klo 18-19 (poislukien Helatorstai 14.5, jolloin treeni siirretään pe 15.5 klo 18-19)
    • Treenien lähtöpisteenä Tampereen Tenniskeskus
  • Treenien sisältö koostuu mm. tekniikka-, koordinaatio-, teho- ja lihaskuntoharjoitteista
  • Treeniohjelma omatoimisia treenejä varten juoksukoulun ajaksi

 

Polkujuoksukoulun hinta 100€

 

ILMOITTAUTUMINEN ja lisätiedot

Ilmoittaudu polkujuoksukouluun sähköpostilla osoitteseen: ville@vs-training.fi

Ilmoittautumiseen tarvittavat tiedot: Nimi, Osoite, Syntymäaika, Puhnro

 

Lisätietoja sähköpostilla ville@vs-training.fi tai puhelimella 0415449863

 

Inov-8 Tampere Trail Cup

Inov-8 Trail Cup on viisiosainen polkujuoksusarja, joka juostaan viitenä peräkkäisenä viikkona toukokuusta kesäkuun alkupuolelle 2015 eri puolilla Tamperetta. Kilpailu juostaan yhteislähdöllä ja pääasiassa poluilla 5-10 km reiteillä. Tapahtuma on avoin kaikenikäisille ja –kuntoisille liikkujille. Trail Cup esittelee osallistujilleen Tampereen parhaita polkujuoksumaastoja tarjoten samalla mahdollisuuden itsensä haastamiseen viikottain monipuolisilla reiteillä. Ilmoittautuminen polkujuoksucupiin http://trailcup.fi/ sivuston kautta.

 

Haasta itsesi ja innosta myös kaverisi mukaan juoksukouluun sekä trail cupiin!

 

Nähdään kevään poluilla!

-Ville-