Malm areenan ryhmätunnit

Yhteistyössä Malm areenan kanssa ohjaan kaikille avoimia ryhmätunteja uudessa liikuntakeskuksessa Kangasalla. Maanantaisin nuorille urheilijoiden fysiikkatreenejä, crosstraining sekä foamroller tuntia.

Malm areena

Nuoren urheilijan fysiikka: Oletko n. 16-20 vuotias urheilija ja kaipaat lajitreenien lisäksi opastusta fysiikkaharjoitteluun. Tunneilla keskitytään paljon voima-, kehonhallinta- ja ketteryysharjoitteluun. Tunti soveltuu kaikkien lajien urheilijoilla ja treenit skaalataan jokaiselle lajin ja siinä vaadittavien ominaisuuksein mukaan. Tunti sopii myös ei-urheilijoille, joilla on liikuntataustaa ja kiinnostusta fyysiseen kehittymiseen.
Maanantaisin klo 16-17

Crosstraining: Haasta itsesi joka viikko! Crosstraining on sekoitus voima, kestävyys ja taitoharjoittelua. Tunneilla kehität fyysisiä ominaisuuksiasi kokonaisvaltaisesti valmentajan johdolla ja ryhmässä treenaten saat voimaa ja tsemppiä myös muilta. Tunneilla liikkeet perustuvat paljon perusliikemalleihin; erilaisiin kyykkyihin, vetoihin ja punnerruksiin. Tunti soveltuu kaikentasoisille. Maanantain tunti on voimapainotteinen ja torstain tunti on sykkeennosto- sekä taitopainotteinen.
Maanantaisin klo 18-19 ja torstaisin klo 19-20

Foamroller: Lisää liikkuvuutta ja huoltoa koko keholle. Tunneilla käytetään rullia yhdessä dynaamisten venytysten kanssa, saat lisää liikkuvuutta, paremmin toimivat lihaskalvot, palaudut nopeammin, ehkäiset vammoja. Tunti soveltuu kaikille kehonhuollosta kiinnostuneille. Tunnille et tarvitse omaa rullaa.
Maanantaisin klo 19-20

Crosstraining     Nuoren urheilijan fysiikka

Kaikille tunneille voi osallistua juuri silloin kun sinulle sopii. Jokaiselle kerralle tai vain silloin tällöin. Toki parhaimman hyödyn saat kun käyt tunneilla säännöllisesti.
Areena tarjoaa laajan kattauksen muitakin erilaisia tunteja.

Tervetuloa mukaan tunneille!