Olen Ville Siukkola, personal trainer Tampereelta. Oma näkemykseni hyvinvointiin ja tulokselliseen treeniin lähtee fyysisestä aktiivisuudesta, ravinteikkaasta ruokavaliosta, riittävästä levosta ja rentoutumisesta sekä rennosta elämänasenteesta. Henkilökohtaisia valmennuksia olen tehnyt vuodesta 2010.  Tämä kokemus ja monipuolinen koulutus takaavat asiakkailleni vankat tukipilarit tavoitteidensa saavuttamisessa yhdessä minun kanssa. Toimialueeseeni kuuluu Tampereen lisäksi myös muu Pirkanmaa.

Oma harrastuneisuuteni koostuu laajasta kirjosta liikuntaa ja urheilua. Juniorivuosina harrastin kilpahiihtoa, suunnistusta, jalkapalloa ja yleisurheilua. Kilpailemisen jäätyä, kuvioihin jäivät harrastusmielessä kestävyyslajit lähes kaikissa muodoissaan. Myös lihaskuntoharjoittelu aerobisen liikunnan ohella on aina kuulunut olennaisena osana harjoitteluuni, painottuen kahvakuula-, kehonpaino- ja perinteiseen voimaharjoitteluun. Nykyään omat treenini koostuvat tasaisesti sekä voima- että kestävyysharjoittelusta. Laajan harrastustuneisuuden lisäksi pyrin myös jatkuvasti kouluttamaan itseäni ja kehittämään tietotaitoani jotta pystyn asiakkailleni tarjoamaan parasta mahdollista palvelua.

”Ammattimainen, monipuolinen, innostava, luotettava, rauhallinen, vaativa mutta reilu, huomioi kaikki” Näillä sanoilla asiakkaani ovat minua kuvailleet. Asiakkainani on ollut kuntoilijoita ja urheilijoita, vasta-alkajia ja jo kokeneita treenaajia, painonpudottajia ja lisää lihasta kaipaavia, kävelijöitä ja maratoonareita. Lähtökohdat ovat siis hyvin erilaisia ja jotta jokaisen tavoitteet saavutettaisiin toteutetaan jokainen valmennus aina yksilöllisesti.

Mikä ikinä tavoitteesi onkin niin yhteistyöllä pääsemme varmasti sinne. Ota rohkeasti yhteyttä ja anna minun auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Vahvuudet

Juoksuvalmennus, hiihtovalmennus, voimaharjoittelu, kehonpainoharjoittelu, kahvakuula, kestävyysharjoittelu, kehonhuolto

Koulutus

Liikuntaneuvoja (Varalan urheiluopisto)
Personal Trainer (FISAF)
Kuntosaliohjaaja (FISAF)
Bodyweight Training Coach Level1 (Compact Fit)
Fascia ja Foamroller ohjaaja (Natural Bootcamp)
Painononnoston ohjaajakoulutus 1 (SPNL)
Kuntonyrkkeilyohjaaja (SNL)
Monia muita pienempiä liikunta- ja ravintokoulutuksia

Polkujuoksu, Personal trainer, Tampere, Ville Siukkola