Hiihdon treenirinki Tampere ja Kangasala

Aikuisten hiihtokoulu, Tampere ja Kangasala

Tervetuloa mukaan hiihtoharjoittelun treeniryhmään kehittymään hiihtäjänä. Treeniringissä harjoitellaan hiihtotekniikoita, tehoharjoituksia, kestävyyttä, voimaa yms muita oleellisia ominaisuuksia joita hiihdossa tarvitset. Treenirinki on tarkoitettu kaikille hiihdosta kiinnostuneille joilta löytyy välineet hiihtoa varten ja halu kehittyä hiihtäjänä, voit olla vasta aloitteleva tai jo kokenut konkari. Kaikki treenit on skaalattavissa niin että jokaiselle löytyy sopivan haastavia ja kehittäviä harjoitteita. Välineet on hyvä olla sekä perinteiseen sekä luistelutyylin, toki jos haluat keskittyä vain toiseen tyyliin niin voit poimia vain ne kerrat kun kyseistä tyyliä harjoitellaan.
Harjoitukset ovat kerran viikossa ja ne on etukäteen teemoitettu joten voit valikoida niistä mieluisimmat tai osallistua kaikkiin. Talven mittaan keli ja lumitilanne voivat muuttaa aikataulua ja treenien sisältöä, lumen uupuessa treenit voivat olla sauvarinne/-loikka, juoksu tai voimaharjoituksia.

Ryhmät kokoontuu Kangasalan Kyötikkälässä keskiviikkoisin klo 19-20 ja Tampereen Kaupissa torstaisin klo 18-19. Molemmat ryhmät kokoontuvat 13 viikon (vko51-vko11) ajan kerran viikossa, joista ensimmäiset viisi kertaa (vko 51-52 ja 1-3) ovat kaikille ilmaisia. Voit osallistua ristiin molempien ryhmien treeneihin koko talven ajan.

Tampereen treenirinki
Kangasalan Treenirinki

Seuraa tiedotusta Facebookin treenirinki ryhmissä, ilmoitukset paikka-/aikataulumuutoksista vain Facebookissa.

Hinnasto:
8x 90€
1x 20€

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Alustava ohjelma:
vko52 Taito/tekniikka vapaa
vko1 Taito/tekniikka vapaa
vko2 Taito/tekniikka perinteinen
vko3 Taito/tekniikka perinteinen
vko4 Voima vapaa
vko5 Voima perinteinen
vko6 Teho vapaa
vko7 Teho perinteinen
vko8 Tekniikka/kestävyys vapaa
vko9 Tekniikka/kestävyys perinteinen
vko10 Taito/tekniikka vapaa
vko11 Taito/tekniikka perinteinen

Jokaisessa harjoituksessa keskitytään aina myös tekniikan harjoitteluun.