Uutiskirje vko9

 UUTISKIRJE – VKO 9
Avoimet kehonpainoharjoittelutreenit

Starttasimme viikolla 7 Laurin kanssa avoimet kehonpainoharjoittelutreenit Nekalassa. Treenit siis kaikille avoimet, kaikki ovat tervetulleita. Treenaamaan pääset kertamaksulla, ei ilmoittautumista ennakkoon, ei sitoutumista. Treeneissä yhdistyy PT treenien tehokkuus ja ryhmätreenien hauskuus. Olemme Laurin kanssa aina molemmat paikalla joten saat myös yksilöllistä ohjausta ja opastusta tarvittaessa. Paikkana Tampereen normaalikoulu (norssi) karttalinkki, treenit jatkuu kevään ajan joka maanantai klo 17.30-18.30.
Lue lisää

 

Ma 2.3 ILMAINEN tutustumiskerta kehonpainotreeneihin

Ensi viikolla loistava tilaisuus tulla testaamaan edellä mainittua ryhmätreeniä. Varaan kalenteriin tilaa ja tule treenaamaan kaikille ilmainen treenikerta kehonpainoharjoittelutreeneissä.

 

Kehonkoostumusmittaus, ma 16.3 klo 15-19

Nyt on päivämäärä lyöty lukkoon kehonkoostumusmittauksen osalta, päivä on maanantai 16.3, mittaukseen mahdollista tulla klo 15-19. Mittauspaikkana on Tampereen tenniskeskus karttalinkki. Mittauksen hoitaa Easyway, ja mittaulaitteena toimii InBody-770, joka on markkinoiden tarkimmista ja luotettavimmista laitteista. Pyrin itsekin olemaan paikalla suurimman osan tästä ajasta.
Mittauksen hinta 25€/hlö, (valmennuksessani oleville 20% alennus)
Laita siis aika kalenteriin ja tule katsastamaan kehosi. Mittaukseen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

 

TOP5 vinkkini kesäkunnon saavuttamiseen

  1. Lisää ruokavalioosi mahdollisimman paljon tuoreita ja aitoja raaka-aineita. Kun lisäät jotain hyvää, niin tällöin toisesta päästä putoaa huonompia pois. Kokeile lisätä esimerkiksi näitä: kasvikset, marjat, luomuliha, luomukala, pähkinät, voi, kylmäpuristetut öljyt
  2. Voimaharjoittele. Voimaharjoittelu lisää sinulle lihasta ja voimaa joka saa aineenvaihduntasi käymään kovemmilla kierroksilla. Jo kaksi treeniä viikossa on hyvä alku, kolmella saat jo selkeää kehitystä aikaiseksi. Muista että voimaharjoittelu ei automaattisesti tarkoita salilla ryskäämistä, omalla kehonopainollakin pääsee pitkälle.
  3. Syö riittävästi proteiinia. Syö proteiinia tasaisesti päivän jokaisella aterialla. Proteiinien tärkein tehtävä on toimia elimistömme rakennusaineena.  Proteiinipitoinen ruoka pitää sinut myös kylläisempänä ja tasoittaa ruokailurytmiäsi.
  4. Nuku riittävästi. Lepo on jaksamisen ja palautumisen kannalta elintärkeä toiminto. Tavoite on nukkua joka yö 7,5-8,5tuntia hyvää unta. Sammuta kaikki elektroniikkalaitteet viimeistään tuntia enne  nukkumaan menoa ja tee esimerkiksi rentoutusharjoitus.
  5. Aseta itsellesi selkeä tavoite ja tee suunnitelma. Ilman tavoitetta tekemisestä helposti tulee ympäripyöreää ja sinnepäin tekemistä. Tee selkeä suunnitelma ja aseta itsellesi aikataulu. Jokainen voi asettaa riman sille tasolle kuin itsestä tuntuu sopivalta. Tässä muutamia kokreettisia tavoitteita: Syön joka aterialla kourallisen kasviksia/marjoja. Teen kahden kuukauden päästä 5 leuanvetoa. Nukun riittävästi joten menen nukkumaan joka ilta viimeistään klo22 ja herään klo6.30.

 

Mukavaa ja reipasta viikkoa!

-Ville-