Bootcampit 2017 – Kesässä kuntoon

Kesä lähenee ja se tarkoittaa samalla sitä että bootcampien ilmoittautuminen on auki. Jo kolmatta vuotta järjestettävä Pyynikki Bootcamp sai viime kesänä seurakseen Kangasala Bootcampin, joka järjestään myös tänä vuonna. Uutena tulokkaana tälle kaudelle tulee aamuvirkuille suunnattu Pirkkala Bootcamp.

Bootcampit soveltuvat kaikille kuntotasosta tai kokemuksesta riippumatta, kesän aikana paranee niin voimatasot, kestävyys kuin liikkuvuuskin, liiketaitoja unohtamatta. Bootcampeille voit osallistua joko koko kesäksi tai puolikkaaksi kesäksi. Pyynikillä ja Kangasalla koko kesä kattaa 17 treenikertaa, puolikas 8 kertaa (voit vapaasti valita ne kerrat joille tulet). Pirkkalassa koko kesä 8 kertaa ja puolikas 4 kertaa.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Suunto Spartan urheilukello (arvo 499€)

Bootcampeille mukana myös Alfa Proteiinipatukat. Kesän aikana tarjolla maistiaisia ja kesän lopussa jokaisesta bootcampista yksi osallistuja saa mahtavan Alfa tuotepalkinnon.

Lue lisää bootcampeista alla olevista linkeistä.


Pyynikki Bootcamp 1.6.-27.7.2017


Kangasala Bootcamp 1.6.-27.7.2017

  • Joka ti ja to klo 19-20 Liutun rannalla ja Kirkkoharjulla (kirkkoharjulla 4 kertaa kesän aikana)
  • Ilmoittaudu tästä

Pirkkala Bootcamp 7.6.- 26.7.2017


Hinnasto: ennakkohinta (viim. 30.4 mennessä)/ normaalihinta
Pyynikki/ Kangasala koko kesä  159€ / 199€
Pyynikki/ Kangasala puolikas kesä 109€ / 129€
Pirkkala koko kesä 109€ / 129€
Pirkkala puolikas kesä 65€ / 75€

 

Unleash Alfa

 

Menossa mukana myös maukkaat ja sisällöltään erinomaiset Alfa patukat. Kesän aikana tarjolla maistiaisia patukoista ja palkitsemme myös muutaman osallistujan runsaalla Alfa tuotepaketilla.

 

 

 

 

Tervetuloa mukaan Bootcampeille!